Witam,
Pojawił się problem na naszym serwerze Valheim.
Po wgraniu modów na nasze klienty oraz serwer, mody i tak nie działają. Lokalizacja plików po stronie clienta jest dobra ponieważ przy włączeniu gry widać ile modów jest dostępnych.
Po stronie servera pliki .dll modów umieściliśmy w automatycznie utworzonym folderze /home/[container/BepInEx/plugins.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Cześć @wespiansky! 
Sprawdziłem Twoją usługę serwera i wygląda na to, że coś jest nie tak z instalacją BepInEx po stronie serwera.
Zalecane kroki naprawcze:
- Przejdz do zakładki Pliki usuń wszystkie foldery i pliki, z wyjątkiem folderu
.config – to właśnie tam znajduje się zapis świata gry (save).
- Następnie przejdź do swojego panelu klienta i zmień pakiet serwera na dedykowany pod mody:
Valheim BepInEx - zmień pakiet
- Po zapisaniu zmiany, wejdź do zakładki „Ustawienia” i użyj opcji „Przeinstaluj serwer”:
Przeinstaluj serwer
Po wykonaniu tych kroków BepInEx zostanie poprawnie zainstalowany, a serwer będzie gotowy na obsługę modów. Jeśli coś nadal nie działa – daj znać! 
Pozdrawiam serdecznie!
Zespół TostHost
Niestety dalej jest ten sam problem,
Rozumiem, że po reinstalacji serwera powinienem wgrać BepinEx pack z thunderstore po czym dodać interesujące mnie mody tak?
Tak.
z tego co ja widzę w konsoli, mod z server side map działa ponieważ printuje informację w konsoli
[Info :ServerSideMap] Registered Server Events
07/15/2025 17:45:38: Console: [Info : Unity Log] 07/15/2025 17:45:38: Console: [Info :ServerSideMap] Registered Server Events
07/15/2025 17:45:38: Console: [Info :ServerSideMap] Registered Server Events
aaa… mod CraftFromContainers jest oznaczony jako “wycofany” i ostatnia aktualizacja 2 lata temu, ma prawo nie działać.