Ciągłe rozłączanie serwera Valheim

Od wczoraj ciągle rozłącza serwer Valheim, w ciągu dnia między jednym rozłączeniem a drugim serwer działa godzinę, czasami dwie, natomiast wieczorem serwer traci połączenie co 10/15 minut na około 3 minuty, po czym wraca i znów po 10/15 minutach się rozłacza. Szukałem przyczyny i jezeli to nie jest wina obciążenia serwisu TostHost (ponieważ według statusu serwery działają poprawnie), to nie mam pojęcia czym to może być spowodowane. Jedyna powtarzająca się komenda, którą zauważyłem w konsoli gdy serwer się rozłącza to coś takiego:
“Assertion Failed: SteamnetworkingSockets service thread waited 53ms for lock! This directly adds to network latency! It could be a bug, but it’s usually caused by general performance problem such as thread starvation or a debug output handler taking too long.”

Cześć!
Na node n4, na którym posiadasz serwer zaobserwowaliśmy chwilowe zwiększone zużycie zasobów, przez co usługi mogły wolniej działać. Problem został już naprawiony i monitorujemy, czy wszystko działa poprawnie. Jeżeli problem powróci, zachęcamy do kontaktu z nami na tickecie w panelu lub poprzez Discord, w ten sposób będziemy mogli najszybciej zareagować na problem :slight_smile:
Pozdrawiam!

Dziękuje za szybką odpowiedz, gdy problem się pojawi ponownie, dam znać. Pozdrawiam